Om os

Hvem vi er…

Kinky-Personals.com er en af de førende dating-serviceudbydere. Masser af par i hele verden er beviset på vores vellykkede matching, og hvert år udnytter millioner af nye medlemmer de dating muligheder, Kinky-Personals.com kan tilbyde!

Vi vokser konstant…

Online dating markedet vokser hver dag, og det samme gør Kinky-Personals.com. Tusinder af singler melder sig til vores service dagligt i deres søgen efter online dates, online chat, romance eller seriøse, faste forhold. De finder altid et godt match her — vi får mange, dejlige succeshistorier hver måned.

Vi er en del af det største online dating network…

og et af de største single-communities i verden. Du kan finde dine venner, kolleger, naboer og naturligvis vildt fremmede mennesker, der leder efter en partner på Kinky-Personals.com, da det er medlem af Dating Factory — verdens største online dating network med millioner af brugere i alle hjørner af verden. Det vokser sig stærkere og stærkere hver dag, i sin bestræbelse på at blive verdens førende inden for online dating og hjælpe alle medlemmerne af dets dating community med at finde, hvad de søger .

Vi lytter altid…

til, hvad DU har at sige. Forslag og feedback fra vores medlemmer er altid velkomne— vi på Kinky-Personals.com forsøger altid at forbedre vores dating service og hjælpe hver eneste med at finde deres perfekte online dates, der naturligvis gerne må fortsætte som offline forhold.

Vi har de bedste faciliteter til at hjælpe dig til succes…

og finde din perfekte date online, så du kan vinke farvel til ensomheden i dit liv og finde succes og lykke. Vi har masser af features, som gør det muligt for dig at møde, chatte og flirte med så mange andre singler, du har lyst til.

Og vi på Kinky-Personals.com ønsker dig al held og lykke på din online dating rejse!